Belépés
Lejárt az időkorlát. Jelentkezzen be újra!


NTAK Software Igazolás

Híreink

Visszatérő vendégek

A bejelentők beolvasása / kitöltése oldalon a vendégnév beírásakor felugró ablakban csak azokat a volt vendégeket listázzuk, akinek be volt írva az okmányszám.
Ezt a listázási feltételt még lehet tovább szigorítani : hogy csak azokat ajánlja fel, ahol már előzőleg beolvastátok az igazolványt. (VEZÉRLŐPULT - Recepció blokk - FOGLALÁSI ADATLAP menüpontban van a kapcsoló).
Előzőleg már beolvasott vendég esetén a okmányolvasás lépés kihagyható.

Anyja neve / születési hely

A bejelentők kitöltése oldalon ez a 2 mező is felkerült a "kötelező" kitöltendő adatok közé, de jelenleg még nem olvassuk le a személyiről ezeket az adatokat, az applikáció fejlesztő cég dolgozik rajt.
Addig is : aki kitölti manuálisan ott beküldjük, aki nem tölti ki ott üresen küldjük a VIZA felé az adatokat - még elfogadják így.
Ami beolvasás után még mindenképp kitöltendő az a lakcím irányítószám.

Támogatás

A héten elég sok hívásunk volt az okmányolvasó kapcsán, pár kivételtől eltekintve mindenhol elindult. Fontos megjegyeznem, hogy bár ez a szolgáltatás kötelező, ezek az első hónapok a bevezetés hónapjai, biztosra veszem, hogy semmilyen szankció nem lesz, ha esetleg pár vendéget nem tudunk elküldeni a VIZA rendszer felé.
Továbbra is elsősorban e-mailben kérnénk az esetleges hibák / észrevételek bejelentését. Telefonon is elérhetőek vagyunk :
Éva : 70 - 391 60 41
Zoltán : 70 - 282 74 87

2 kis hír...

1. Sajnos betelt a postafiókunk - már elhárult a probléma, de ha valaki hétvégén küldött levelet, azt nem kaptuk meg, elvileg vissza kellett pattannia azzal az üzenettel, hogy nincs elég hely nálunk.

2. Sajnos az ANYJA NEVE mező is kötelező a VIZA rendszer felé, csak azoknál a beolvasásoknál, ahol ez az igazolványon szerepel. Személyi esetében ez ott van a hátoldalon - dolgozunk rajt, hogy beolvasáskor ezt is kezeljük. Amíg ez nem megy, manuálisan lehet tölteni, aki nem tölti ott "Nincs adat" adatot küldünk, gond biztos nem lesz belőle.

Akinek nem sikerült letölteni

Sok visszajelzést kaptunk, köszönöm - szerencsére a legtöbb esetben sikerült minden. Aki nem találja a play store ban az alkalmazást - ezt a linket kell megnyitni :
https://digithotel.eu/apk/app-digithotel-release.apk
Innen le lehet tölteni, többször is rákérdez a letöltéskor, hogy megbízik-e ebben az alkalmazásban és a fejlesztőben. Egy közeli partner is belefutott ebbe a problémába, tegnap este együtt ezen a linken keresztül már sikerült telepítenünk.

Okmányolvasó használata

Ezt a doksit folyamatosan frissítem majd, most csak a legfontosabbak vannak benne : OKMÁNYOLVASÓ HASZNÁLATA 09.01 / 11:28
Bárhova lehet feltenni egy teszt foglalást, azon ki lehet próbálni.

Okmányolvasó bekapcsolás

- Info az okmányolvasó bekapcsolásáról : OKMÁNYOLVASÓ BEKAPCSOLÁS
- A használattal kapcsolatosan további infok hamarosan, de szeptember 6-ig csak gyakorlunk, semmilyen adatot nem küldünk még a VIZA rendszer felé.
Páran jelezték, hogy nem találják a Play Store ban az applikációt, én is tesztelgetem annyi telefonon amennyit elérek. Valószínű az android operációs rendszert kellene frissíteni.

Okmányolvasó letöltés

- Az "én vendégem" hivatalos NTAK által fejlesztett program is szeptember 6-tól kezdi az új okmányolvasós verziót bevezetni.
- Info az applikáció letöltéséről : OKMÁNYOLVASÓ LETÖLTÉS
- Egyenlőre a letöltésig kell eljutni, további lépésekről hamarosan írom a következő hírt.

Okmányolvasó - VIZA

Kis türelmet kérnénk, a mobil applikációt holnap már le lehet tölteni - holnap jelentkezem a részletekkel.
A beolvasott adatokat el kell küldenünk a VIZA rendszerbe, ez az akkreditáció még folyamatban van, így pár napig még az okmányolvasó által beolvasott adatok nem mennek el sehova.
Biztos, hogy ebből semmi probléma nem lesz, jelenleg a piacon lévő kb 40 szálláshely software szolgáltatóból 6 cégnek sikerült eddig akkreditáltatnia a programot.

Régebbi Hírek