Belépés
Lejárt az időkorlát. Jelentkezzen be újra!


NTAK Software Igazolás

Híreink

Automata zárás

Az NTAK zárások rendje :
04.00-kor azoknál a szálláshelyeknél, ahol nincs egyetlen foglalás sem a szobatükörben : automatán zárjuk az előző napot.
14.00-kor azoknál a szálláshelyeknél, akik 14.00-ig nem zárták le az előző napot, és minden szobához tartozik bejelentett vendég: automatán zárjuk az előző napot.
14.00 kor azok, akiknek valami elmaradás miatt nem lehet indítani a zárást kapnak egy automata értesítést, ilyenkor be kell lépni a programba, és ellenőrizni miért nem lehetett zárni.

LISTÁK

A VENDÉGLISTA menüpont, ami eddig a beállítások menüpontból volt elérhető, átkerült a RIPORTOK menüpontba.
Az elérhető riportok most mindenkinek 5 listát tartalmaz.
Az elérhető riportokat a BEÁLLÍTÁS - RIPORTOK menüpotban lehet be / ki kapcsolni.

Automata CHECK OUT

Automata CHECK OUT szolgáltatás : minden reggel 10 órakor fut automatán, akinél ez a funkció be van kapcsolva, ott az aznapi elutazó foglalásokat ELUTAZOTT státuszra állítja, a bejelentett vendégeket kijelenti. (csak abban az esetben, ha a terhelésekhez ugyanakkora összegben befizetés is tartozik).
BEKAPCSOLÁS : jobb felső zöld ikon > Beállítások menüpont > A kapcsolók között jelenleg a legalsó sor.

Fejlesztések

A következő időszakban várhatóan kevesebb lesz a napi működéssel kapcsolatos feladatunk. Ezt az elmúlt időszakban - idő hiányában - elmaradt fejlesztésekre fordítjuk. Itt a HÍREINK között tesszük fel az elkészült projektek leírását.

RIPORTOK - IFA kimutatás : azoknál a partnereknél, akik egy szobatükrön belül több NTAK regisztrációval jelentenek, az IFA listákat le lehet kérni egyben és regisztrációnként külön is.

NTAK - Regisztráció

Teendő :
www.ntak.hu oldalon lehet regisztrálni, az utolsó lépésben a szálláshely kapni fog egy 8 karakteres kódot, és majd fel kell tölteni 2 file-t, amit majd mi küldünk nektek, miután megkaptuk a regisztráció során megadott adatokat.

Kérem emailben :
1. A kapott 8 karakteres kód
2. Szálláshely szolgáltató neve
3. Adószáma
4. Szálláshely neve
5. Szálláshely címe
Ezeket az adatokat karakter pontosan kell megkapnunk, szeretnénk kérni a biztonság kedvéért a reg oldalon CTRL+C vel másoljátok ki, és illesszétek be az emailbe.