Belépés
Lejárt az időkorlát. Jelentkezzen be újra!


NTAK Software Igazolás

Híreink

Server leállítás

Ma 22.00 után 5-10 percre le fogjuk állítani a servert. Kis türelmet kérünk.

Frissítés : Bank / Pénztár könyvelés

A Bank / Pénztár menüpontot újra szerkesztettük (VEZÉRLŐPULT - Számlák blokk - BANK ) Bővebben erről a menüpontot belül a jobb felső sarokban látható kék HELP gombra kattintva olvashatsz !

Frissítés > Foglalási Modul

Új foglalás letárolása esetén a foglalási modul automatán berögzíti a foglaláshoz tartozó terheléseket is.
Automata visszaigazolást a vendég még nem kap, de a következő lépésben ez is megoldható. A VEZÉRLŐPULT - VENDÉG OLDAL - VISSZAIGAZOLÁS menüpontban szerkeszthető a visszaigazolás. Ha bármi kérdés van ezzel kapcsolatban segítünk.

Frissítés - Alapértelmezett értékek

A foglalási adatlapon kötelezően kitöltendő foglalási státusz és statisztikai kód esetében be lehet állítani alapértelmezett értékeket. Új foglalás rögzítésekor rögtön ezt fogja felajánlani a program, pár kattintást lehet vele spórolni.
VEZÉRLŐPULT - RECEPCIO blokkban lehet beállítani, FOGLALÁS STÁTUSZ, STATISZTIKA TÖRZS menüpontokban.

NTAK - Regisztráció

Teendő :
www.ntak.hu oldalon lehet regisztrálni, az utolsó lépésben a szálláshely kapni fog egy 8 karakteres kódot, és majd fel kell tölteni 2 file-t, amit majd mi küldünk nektek, miután megkaptuk a regisztráció során megadott adatokat.

Kérem emailben :
1. A kapott 8 karakteres kód
2. Szálláshely szolgáltató neve
3. Adószáma
4. Szálláshely neve
5. Szálláshely címe
Ezeket az adatokat karakter pontosan kell megkapnunk, szeretnénk kérni a biztonság kedvéért a reg oldalon CTRL+C vel másoljátok ki, és illesszétek be az emailbe.