Belépés
Lejárt az időkorlát. Jelentkezzen be újra!


NTAK Software Igazolás

Híreink

Terhelés -érkezés napjára

Ha új terhelést rögzítetek az eddigi érkezés napja helyett a távozás napja lesz a felajánlott dátum.
Ezt persze lehet módosítani, de sokan belefutottak abba a problémába, hogy elutazáskor már a terhelési tételek nem módosíthatóak, mivel azokat a napi zárásokkal az NTAK felé beküldtük. Így viszont elutazáskor, ha kell ezek a tételek még törölhetőek, módosíthatóak.

Channel Manager import

A Channel Manager által importált foglalásoknál módosítottuk a programot : az automata terhelés nem terheli az IFA tételt.

Server

Elnézést, ha a hétfői hír félreérthető volt :
Nincs, és nem is volt semmi baja a servernek, még mindig csak 50% a kihasználtsága, bőven képes kiszolgálni minden felhasználót.
Pár szálloda ügyintézője nem töltötte ki időben a bejelentőket, vagy egyéb olyan hibát követett el, ami miatt esetleg a NAPI ZÁRÁS elakadt, de a szállodák 98%-a rendben rögzített minden adatot.

Hétvégi bejelentett létszám

Mérjük a server terhelését, a hétvégén szombaton meghaladta az általunk kezelt szállásoknál a bejelentett létszám a 3800 főt, ( a múlt szombati 2200 volt )
A server kb még mindig csak 50% kapacitással üzemel, pár kivételtől eltekintve mindenkinek sikerült rendben rögzíteni a hétvégi eseményeket.

NAV ONLINE Adatküldés

Kérlek olvasd végig figyelmesen a következő : TÁJÉKOZTATÓT